T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / PAMUKOVA - Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: proje

Ock

Budapest XVI. Kerületi Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Budapest, Macaristan ile okulumuzun kurucu ortaklığını yaptığı e-twinning projesine ülkemizin çeşitli illerinden 8 okul üye olarak katılarak proje faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. 

Ock

Nature-Art-Science eTwinning Projesini Türkiye, Romanya, Portekiz, Arnavutluk, Gürcistan, Litvanya, Moldova Cumhuriyeti, Ukrayna ve Polonya'dan toplam 25 okulun katılımı ile gerçekleştirdik.

Ock

Bursa/Karacabey-Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul/Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul/Kartal Şehit Salih Alışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Muş Rekabet Kurumu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve okulumuzun da üyesi olduğu "Mobıle App Development Wıth Flutter (Flutter İle Mobil Uygulama Geliştirme)" eTwinning projemiz belirlenen hedef ve amaçlara ulaşarak sona ermiştir.

 

 ile arasında yapılmıştır.

May

Okulumuzun, Erasmus+ 2017 teklif çağrısı döneminde Erasmus+ KA102 Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri kapsamında hazırlamış olduğu "2017-1-TR01-KA102-045139" numaralı "Mesleki Eğitimde Yenilenebilir Enerji Sistemleri İle İstihdama Yönelik Staj Eğitimi" isimli projemiz Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur.