T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / PAMUKOVA - Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

NATURE-ART-SCIENCE

Nature-Art-Science eTwinning Projesini Türkiye, Romanya, Portekiz, Arnavutluk, Gürcistan, Litvanya, Moldova Cumhuriyeti, Ukrayna ve Polonya'dan toplam 25 okulun katılımı ile gerçekleştirdik.

Sanatın ve bilimin en temel esin kaynaklarından biri olan doğadan yola çıkarak başladığımız Nature-Art-Science projesi kapsamında öğrencilerimiz, bir çok etkinliği ve bilimsel çalışmayı doğada yaparak yaşayarak deneyimlediler. Ayrıca doğa sanat ilişkisinden yararlanarak gerçekleştirdikleri sanatsal çalışmaları bilimsel süreçlerle ilişkilendirmiş, disiplinler arası süreçleri en etkin bir şekilde kullanmışlardır. Öğrencilerimiz birçok etkinlik ve çalışmalarının hazırlık ve sunum süreçlerinde dijital araçlardan (Web 2) yararlanmış, farklı kültürlerden öğrencilerle işbirliği yaparak takım çalışması becerilerini geliştirmişlerdir. Öğrencilerimiz farklı kültürleri tanıyarak, kültürler arası saygı ve hoşgörü değerlerini ön plana çıkarmışlardır. 

Proje hedef ve amaçlarını başarıyla tamamladığımız Nature-Art-Science projesi sonucunda okulumuz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.  

 

05-01-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.01.2023 - Güncelleme: 05.01.2023 16:33 - Görüntülenme: 139
  Beğen | 0  kişi beğendi