T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / PAMUKOVA - Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MOBILE APP DEVELOPMENT WITH FLUTTER (FLUTTER İLE MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRME)

Bursa/Karacabey-Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul/Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul/Kartal Şehit Salih Alışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Muş Rekabet Kurumu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve okulumuzun da üyesi olduğu "Mobıle App Development Wıth Flutter (Flutter İle Mobil Uygulama Geliştirme)" eTwinning projemiz belirlenen hedef ve amaçlara ulaşarak sona ermiştir.

 

 ile arasında yapılmıştır.

 

Projemiz kapsamında öğrencilerimiz mobil uygulama geliştirme konusunda bilgi ve deneyim sahibi olmuşlardır. Böylece öğrencilerimizin mobil uygulamaların pasif tüketicisi olmak yerine, mobil geliştirme araçlarının aktif kullanıcıları haline gelmeleri teşvik edilmiştir. Ayrıca öğrencilerimiz farklı bölge ve okullardan farklı öğrencilerle birlikte çalışarak; 21. Yüzyıl becerileri olan üst düzey düşünme becerileri, takım çalışması kabiliyeti kazanma, paylaşım duygusunu tatmaları, sosyal beceriler, empati kurma ve eleştirel düşünme becerilerini de geliştirme fırsatı buldular.

 

Proje sonunda öğrencilerimiz mobil uygulama geliştirme yeteneklerini geliştirdikleri özgün uygulamalar ile gösterdiler.  Öğrencilerimizin geliştirdikleri mobil uygulamalar arasında  "yemek tarifleri hakkında bilgi veren mobil uygulamalar" da yer almaktadır. Projede yer alan tüm ortak okullar, öğretmenler ve öğrenciler projenin devamı niteliğinde benzer projelerde yer alma isteklerini beyan ederek, yeni proje hazırlıklarına başladılar.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.01.2023 - Güncelleme: 05.01.2023 14:54 - Görüntülenme: 229
  Beğen | 0  kişi beğendi