Çevre Kirliliğine Karşı Çevre Kardeşliği

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE KARŞI ÇEVRE KARDEŞLİĞİ

(ENVIRONMENTAL FRATERNITY AGAINST ENVIRONMENTAL POLLUTION)

Çevre Kirliliğine Karşı Çevre Kardeşliği Projesi, çevre sorunlarına dikkat çekmek ve çözümüne katkı sunmak amacıyla, Türkiye (koordinatör), Portekiz ve İtalya ortaklığı ile 13-18 yaş arası öğrencileri ve onların ailelerini hedefleyen bir e Twinning projemizdir. Okulumuzun koordinatörlüğünü yaptığı projenin yurt içi partnerleri ise Pamukova BIOSUN Katı Atık İşleme Enerji ve Çevre San.Tic.A.Ş. ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü´dür. 11 Ocak 2016´da e Twinning´de Environmental Fraternity Against Environmental Pollution adıyla hayata geçen projemizin, Portekiz, İspanya, Polonya, Hırvatistan ve Makedonya´dan ortakları bulunmaktadır. Bu projemiz Ulusal Kalite Etiketi Sertifikası almış bir projedir.

Yayın: 05.05.2016 - Güncelleme: 23.01.2020 17:01 - Görüntülenme: 26633