SAKARYA / PAMUKOVA - Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından ‘Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzu yayınlandı. Bu yıl mesleki ve teknik liselerin 9’uncu sınıflarında okuyan ve 2019-2020 eğitim öğretim yılında 10’uncu sınıfa geçecek öğrencilere yönelik kılavuzda, alan seçimiyle ilgili detaylı bilgiler bulunuyor. Buna göre Anadolu Meslek Programları alanları ile ilgili tercihler 13-26 Mayıs arasında veli tarafından e-Okul sistemi üzerinden yapılacak. İnternetten başvuru yapamayan veliler, tercih kılavuzunda bulunan formları doldurarak okul idaresine verdiğinde, veli adına okul idaresi tercih işlemini yapacak.

Kılavuzu indirmek için aşağıdaki linke

tıklayınız.

Şbt

Okulumuzda son sınıf öğrencilerine polislik ve milli savunma üniversitesi konulu seminerler verildi.

Eyl

Ock

Sayın velimiz, okul idaresiyle yapacağınız görüşmelerde mesai saatlerine (08:30-12:30 ile 13:30-17:30), öğretmenlerimiz ile yapacağınız görüşmlerde ise "Veli-Öğretmen Görüşme Saatleri" ne dikkat etmenizi önemle rica ederiz.

Eyl

Öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması  ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi için Milli Eğitim Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımız işbirliği ile yürütülen "Okuş Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü" kapsamında öğrencilerimizden ve çalışanlardan kan alınarak sağlık taramaları yapılacaktır. Kan vermek isteyen öğrencilerden veli rıza beyanı alınanacaktır.

Tem

Gelecek eğitim öğretim yılının çalışma takvimi yayımladı. Buna göre 2018-2019 eğitim öğretim yılı, 17 Eylül 2017 Pazartesi başlayacak, 14 Haziran 2018 Cuma günü sona erecek.