Nis

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik "İş Bulma Becerileri Semineri" düzenlendi. Rehberlik Servisimizin organize ettiği seminer Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilisi Zerafet Hanım tarafından verildi.

Nis

2 Niisan Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle özel eğitim sınıfı öğretmen ve  öğrencilerimiz tarafından pano hazırlandı. Ayrıca ilçemiz kütüphanesini ziyaret eden öğrencilerimiz çeşitli etkinliklerle keyifli anlar yaşadılar.

Nis

Rehber Öğretmeniz Meryem Bakırcan Hocamızın önderliğinde ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanımızın katkılarıyla otizm farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okul sporları kapsamında Bursa'da düzenlenen Bocce Volo Basamak Bölge Elemelerinde okulumuz 9.Sınıf öğrencisi Buğrahan EKŞİ, üçüncü olarak Antalya da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Sporcumuzu tebrik eder, Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

Nis

Okul sporları kapsamında Bilecik'te düzenlenen Bilek güreşi Bölge Elemelerinde okulumuz 10. Sınıf öğrencisi Orçun Özdemir  kilosunda hem sağ kol hemde sol kolda birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Sporcumuzu tebrik ediyor, Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü İlçe Programı

Mrt

Okul sporları kapsamında düzenlenen genç kız ve genç erkek bocce il elemelerinde okulumuz genç kız takımımız il ikincisi olarak Nisan ayında Bursa'da düzenlenecek bölge elemelerinde ilimizi temsil edecektir. Antrenör öğretmenimizi ve sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz Osman AYDIN 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle okulumuzdaki kadın personellere hediyelerini takdim etti.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı yayınladığı genelgeyle sosyal medya (facebook, twitter, intagram vs.) üzerinden öğrenci fotoğrafları, öğrenci videoları başta olmak üzere yapılan paylaşımlara açıklık getirdi. MEB tarafından yapılan düzenlemeye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Okulumuzun tanıtım filmi artık yayında. İzlemek için tıklayınız.