Ock

Tekirdağ'da yapılan bilek güreşi bölge musabakalarinda okulumuz öğrencilerinden Kayra Müddet BOLAT sol kolda 1. sağ kolda 3., Zeynep İŞBİLİR sol kolda 2. olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmış ayrıca Osman Emin SEVİL ve Mehmet Ali ERDİKMEN 3. olarak okulumuzu temsil etmişlerdir. Ögrencilerimizi tebrik eder destek veren müdürumuze, müdür yardimcilarimiza ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Lösemili Çocuklar yararına yaptığımız etkinliğe büyük katılım oldu

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında üstün akademik başarı göstererek okulu birincilikle bitiren Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencimizlerden Elif GÖRTÜRK yaş kütüğüne ismini çaktı. Okul Müdürümüz Osman AYDIN, öğrencimize plaket vererek kendisini tebrik etti. Onur Köşesine ismini yazdıran Elif GÖRTÜRK'ü tebrik eder, bundan sonraki eğitim hayatında başarılar dileriz.

Haz

1 Haziran dünya süt gününü Akgıdanın katılımı ile kutladık. Program sonunda Akgıda öğrencilerimize süt dağıttı.

Haz

Öğrencilerimizin yapmış olduğu resimlerden oluşan resim sergimiz Belediye Başkanı Sayın Güven Övün, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz DEMİR ve Okul Müdürümüz Sayın Osman AYDIN'ın katılımlarıyla açıldı.

Okulumuz öğrencilerinin 3 Haziran 2023 tarihli gezisi

Haz

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı ve Anakucağı Anaokulu'nun işbirliği ile  'Okul Öncesi Şenliği' gerçekleştirdik. Gerçekleştirilen etkinlikte ilçemizdeki anaokulu ve anasınıfı öğrencileri gösterilerini sergilerken okulumuzun Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri de çocuklar için açılan atölyelerde görev aldı. Bu güzel etkinliğe katkı sunan herkese ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı olarak 2. Geleneksel Çocuk Şenliğimizi gerçekleştirdik.

May

Okulumuz bünyesinde düzenlenen Mesleki Tanıtım Günlerini İlçemizdeki 8.Sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Güvenli Kovan projesiyle Teknofest 2023’e katılım sağlayan ekibimize başarılar dileriz.

Nis

Erasmus+ Mesleki Eğitim Staj hareketliliğine katılan öğretmen ve öğrencilerimiz İspanya'da

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında....