Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0(264) 551 34 77
0(264) 551 34 78
Adres
ELPEREK MAH. ANKARA CAD. PAMUKOVA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 52A PAMUKOVA / SAKARYA
Vizyon
Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli ve mesleğinde lider eleman yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Milli ve manevi değerlerine bağlı, gelişim ve değişime açık, almış olduğu bilgileri sahada en iyi şekilde uygulayabilen, disiplinli, çalışkan, yüreği sevgi dolu ve ülkesine en üst düzeyde hizmet verecek bireylerin yetişmesini sağlamak.
Başarılar
Ulaşım
Okulumuza il merkezinde bulunan eski ofis karşısındaki ilçe otobüsleri terminalinden kalkan Pamukova Koop. otobüsleriyle gelebilirsiniz.
Yerleşim Yeri
İlçe merkezinde bulunan okulumuz, Pamukova Kültür Merkezi arkasında yer almaktadır.
İlçe merkezinde bulunan okulumuz il merkezine 43 KM uzaklıktadır.
Erasmus Plus KA1 Öğrenci Staj Eğitimi (Portekiz-Braga)